Американският актьор Вал Килмър призна, че е бил влюбен в

...
Американският актьор Вал Килмър призна, че е бил влюбен в
Коментари Харесай

Вал Килмър призна за любовта си към Анджелина Джоли - slava.bg

Американският артист Вал Килмър призна, че е бил влюбен в своята колежка Анджелина Джоли. Звездата от Doors, “Уилоу “, „ Светецът “, „ Жега “, „ Батман вечно “ и други споделя за това в излязлата неотдавна негова автобиографична книга I`m Your Huckleberry: A Memoir („ Аз съм твоят Хъкълбери: Мемоари “).

Килмър разкрива, че двамата се сприятелили доста преди да се снимат дружно в суперпродукцията „ Александър “ на Оливър Стоун. Холивудският ас твърди, че е бил компактно до Анджелина, до момента в който майка й, французойката Марселин Бертран, се борела с рака.

В началото на фотосите на „ Александър “, в който двамата играят родителите на бъдещия популярен военачалник, Джоли преди малко се била разделила с втория си брачен партньор Биби Боб Торнтън. За да имат повече любовни подиуми, Килмър даже помолил режисьора Оливър Стоун да си спомни, че преди да се извърнат един към различен, владетелят и неговата брачна половинка са се обичали буйно. „ Нямах самообладание да целуна Анджелина и да си купя реактивен аероплан Gulfstream, с цел да изпишат на опашката му нашите букви V + J ", признава той, представен от Daily Mail.

Вал Килмър споделя, че Анджелина постоянно се е отличавала от другите дами: била по-мъдра, по-разбираща, в нея имало повече магия и трагизъм. Романът им обаче май по този начин и не се развил: скоро Джоли почнала работа в екшъна „ Мистър и мисис Смит “, а там, на снимачната пощадка, се загаджила с Брад Пит.

В книгата си Килмър разказва още връзките си и с други известни дами, измежду които Шер, Синди Крофърд, единствената му брачна половинка (отдавна бивша) Джоан Уоли и огромната му обич Дарил Хана, за разлъка с която артистът споделя, че и до момента съжалява и страда.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР