Американският актьор Джони Деп заяви в съда, че бившата му

...
Американският актьор Джони Деп заяви в съда, че бившата му
Коментари Харесай

Джони Деп заяви пред съда, че Амбър Хърд го обиждала, удряла и замеряла с предмети

Американският артист Джони Деп съобщи в съда, че някогашната му брачна половинка Амбър Хърд е била тази, която е проявявала принуждение след утежняването на връзките им, съобщи Ройтерс.

Той свидетелства по делото за клюка, което заведе против актрисата. Ищецът упорства за обезщетение от 50 милиона щатски $. Делото се води във Феърфакс, Вирджиния.

В правосъдната зала Деп сподели, че Хърд сипела словесни обиди, които от време на време прекосявали в пестник или боричкане.

Актьорът описа в детайли за началото на връзката им, след което изясни и по какъв начин се е трансформирало държанието на Хърд с течение на времето. " Изглеждаше като чиста ненавист за мен ", сподели Деп. " Ако останех, с цел да диспутирам, най-после, бях сигурен, че ще ескалира до принуждение и постоянно това се случваше ", съобщи той.

" Можеше да стартира с пестник. Можеше да стартира с боричкане. Можеше да стартира с мятане на отдалеченото на тв приемника към главата ми. Можеше да хвърли чаша вино в лицето ми ", отговори Джони Деп на въпрос за насилието, на което е бил подложен.

Актьорът (58 г.) добави, че се оттеглял от сходна обстановка, като се заключвал в банята, само че в никакъв случай не е удрял някогашната си брачна половинка.

Звездата от кино лентата " Карибски пирати " съди Амбър Хърд (35 г.) за клюка, откакто тя го упрекна в принуждение.

Джони Деп заведе делото против някогашната си брачна половинка, откакто през 2018 година тя написа публикация във в. " Вашингтон пост ", в която се показа като социална персона, жертва на домашно принуждение - тематика, необятно застъпена в обявата. В нея актрисата не загатва името на Деп, само че той е на мнение, че публикацията индиректно го клюки, визирайки изказванията за принуждение, които Хърд направи през 2016 година Актьорът отхвърля да я е малтретирал.

Защитниците на Амбър Хърд настояват, че тя е споделила истината. В началото на процеса, който се гледа към този момент втора седмица, юристите ѝ споделиха, че Деп я е насилвал физически и полово, когато е злоупотребявал с опиати и алкохол.

Очаква се процесът да продължи шест седмици.

Преди по-малко от две години Джони Деп загуби дело за клюка против английския таблоид " Сън ", нарекъл го " бияч на съпруги ".

По делото в Съединени американски щати юристите на двамата са внесли дълги описи с евентуални очевидци, в това число някогашния другар на актрисата и изпълнителен шеф на " Тесла " Илон Мъск.

Юридическият екип, нает от Деп, заведе дело във Феърфакс, защото в. " Вашингтон пост " се печата в региона. Изданието обаче не е ответник по делото.

Амбърд Хърд също внесе правосъден иск против някогашния си брачен партньор, като го упрекна, че я е оклеветил, наричайки я лъжкиня. Тя упорства за обезщетение от 100 милиона щатски $.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР