Американският актьор Джереми Ренър е излязъл от операционната зала, но

...
Американският актьор Джереми Ренър е излязъл от операционната зала, но
Коментари Харесай

Джереми Ренър е опериран, но все още е в критично състояние


Американският артист Джереми Ренър е излязъл от операционната зала, само че остава в сериозно положение след случая със снегорин. Той е с гръдна контузия и контузии на крайниците и към момента се намира в интензивното поделение, написа Би Би Си.

В неделя Ренър беше откаран в болница след случай, до момента в който чистел сняг пред дома си в Невада. Съединени американски щати бяха връхлетени от снежни стихии, при които починаха десетки хора.

" Семейството на Джереми благодари на невероятните лекари и медицински сестри, които се грижат за него ", се споделя в публично изказване.

Близките му също по този начин благодарят на локалната полиция и пожарна работа и са признателни за любовта и поддръжка от страна на почитателите му след случилото се.

Съобщава се, че преди случая Джереми Ренър е разчиствал пътя пред дома си, употребявайки персоналния си снегорин, с цел да може фамилията му да излезе след. Полицията проверява случилото се с 51-годишния артист, като прецизира, че няма различен потърпевш при случая.

Номинираният два пъти за " Оскар " Джереми Ренър е най-известен с ролята си на Клинт Бартън/Ястребово око във вселената на Марвел, като взе участие в няколко кино лентата за Отмъстителите и в телевизионния сериал " Ястребово око ".

Номиниран е за " Оскар " за най-хубав артист за ролята си в The Hurt Locker през 2008 година и за най-хубав поддържащ артист в The Town през 2010 година
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР