Американският актьор Брад Пит заведе дело срещу бившата си съпруга,

...
Американският актьор Брад Пит заведе дело срещу бившата си съпруга,
Коментари Харесай

Брад Пит и Анджелина Джоли отново на съд

Американският артист Брад Пит заведе дело против някогашната си брачна половинка, актрисата Анджелина Джоли , като я упрекна, че е продала дял от общата им винарна във Франция на съветски олигарх без негово познание, заяви порталът Ти Ем Зи. Делото е следващото от продължаващата им омраза около развода.

Двамата артисти купиха дружно имението " Миравал " във Франция през 2008 година Според Пит сред тях е подписано съглашение да не продават дяловете си във винарната без знанието на съдружника. Той акцентира, че самичък е създал винарната, въпреки и да признава, че Анджелина Джоли е  съумяла да смъкна цената на имението с 40 %.
 

— CNA (@ChannelNewsAsia)
През 2016 година Джоли подаде молба за бракоразвод с артиста, а предишното лято реши да продаде каузи си във винарната на " неназован покупател ". През септември Пит сподели, че няма да се опълчи на продажбата, при изискване че персонално утвърди купувача. Въпреки това още през октомври Пит е разбра, че някогашната му брачна половинка е продала дял във винарната на дъщерно сдружение на компанията - производителя на алкохолни питиета " Столи Груп " която съгласно Ти Ем Зи е следена от съветския олигарх Юрий Шефлер.
 
Пит упорства, че Джоли съзнателно е скрила детайлностите по договорката от него и желае да я анулира, както и Анджелина Джоли да покрие породените му вреди, чийто размер не се показва. Според артиста тя е унищожила способността му да ръководи винарната.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР