Американският актьор Брад Пит финализира сделката по продажбата на огромното

...
Американският актьор Брад Пит финализира сделката по продажбата на огромното
Коментари Харесай

Брад Пит размени имението си, в което живя с Джоли за вила на богата наследница (Актьорът спечели милиони – Снимки)

Американският артист Брад Пит завърши договорката по продажбата на голямото си имение в Лос Фелиз за 39 милиона $ като го продаде на богаташката наследница Ейлийн Гети. От която купи по-малка, само че също толкоз първокласна къща в същия квартал и то единствено за 5.5 млн $

.

Брад Пит живя години наред в комплекса, който се състои от 5 обособени парцела с някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли и шестте им деца. Преди 30 години закупи имението единствено за 1,7 милиона.

Сег 59-годишният артист се е настанил в по-скромната къща за 5,5 млн, която е наречена Steel House.

Имотът е строен през 1960 г и има три спални, две бани и е заобиколен от красива природа. Вилата е по план на американския проектант Нийл М. Джонсън.Благодарение на стоманената си структура с големи стъклени панели, постройката предлага спираща дъха панорама към Лос Анджелис.

Жилищната повърхност, с която разполага е 186 кв.м. Спалните са декорирани със сини килими и всяка има гардероб. Имотът е издигнат във формата на писмен знак L. Притежава още тераси, необятен външен басейн, хидромасажна вана и сауна. На едната от терасите има специфичен ъгъл за четене.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР