Американският актьор Алек Болдуин е стрелял с реквизитното оръжие, което

...
Американският актьор Алек Болдуин е стрелял с реквизитното оръжие, което
Коментари Харесай

Алек Болдуин простреля смъртоносно оператор по време на снимки, друг е ранен

Американският артист Алек Болдуин е стрелял с реквизитното оръжие, което умъртви жена кинематографист и рани режисьора на нов уестърн на снимачна площадка, оповестиха американските правоприлагащи органи.

По-рано интернационалните медии оповестиха, че един човек е бил ранен, а различен е умрял след пукотевица с дефектно оръжие от реквизита на снимачната площадка на уестърна " Rust " с присъединяване на Алек Болдуин.

Според източници случаят е станал по време на фотоси в Ню Мексико. Актьорът е трябвало да стреля с халосни патрони, само че сега на изстрелите шрапнели са поразили двама души от екипа.

Режисьорът на кино лентата Джоел Соуза е по-леко ранен, а по-тежко потърпевшата жена оператор Халина Хътчинс е откарана в болница в Албакърки с медицински хеликоптер. По-късно Агенция Франс Прес заяви, че лекарите не са съумели да спасят живота й. Болдуин е и съ-продуцент на кино лентата, в който играе ролята на Харланд Ръст - бандит, чийто внук е наказан за ликвидиране и който бяга с него, когато момчето е наказано на обесване за закононарушението. Няма повдигнати обвинявания за случая, който се проверява.

Все още не е известно дали случаят е породен от човешка неточност или щета на реквизита, а фотосите са краткотрайно прекъснати.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР