Американските военни са съобщили за стотици срещи с НЛО през

...
Американските военни са съобщили за стотици срещи с НЛО през
Коментари Харесай

Американските военни са съобщили за стотици срещи с НЛО през 2022 г.

Американските военни са съобщили за стотици срещи с НЛО през 2022 година. Чисто новият департамент на държавното управление на  за следене на  НЛО  е отворен от половин година, само че бизнесът към този момент процъфтява.

През последните шест месеца службата – наречена  All-Domain Anomaly Resolution   Office (AARO)  – е получила „ няколко стотици “ нови отчети за НЛО от Съединени американски щати, съобщи шефът на офиса Шон Къркпатрик пред Асошиейтед прес. Това прибавя повече от 140 наблюдения на НЛО, докладвани от военните сред 2004 година и 2021 година, които преди този момент бяха разказани в дълго чакан отчет от Пентагона през юни 2021 година

Новите отчети, които бяха подадени тази година от чиновници в американската войска, флота и военновъздушните сили, разказват неидентифициран аномален феномен, или UAP – пожеланото от държавното управление име за НЛО, – следени във въздуха, под вода и в Космоса.

Никой от отчетите, остарели или нови,  не демонстрира намек за извънземна активност,  отбеляза Къркпатрик.

Създадена през юли 2022 година, задачата на AARO е да консолидира и проверява отчети за НЛО, подадени от другите клонове на американските военни. По формулировка UAP е „ всичко в Космоса, във въздуха, на сушата, в морето или под морето, което не може да бъде разпознато и което може да съставлява опасност за военни уреди или интервенции на Съединени американски щати “ съгласно отдел на изказването на отбраната, оповестено на 17 декември.

Внезапният приток на нови отчети може да се дължи на неотдавнашните старания на AARO, сподели Къркпатрик, добавяйки, че желае да „ дестигматизира “ процеса на докладване на наблюдения на UAP в армията.

Редица докладвани наблюдения към този момент са позволени, споделиха анонимни чиновници на Пентагона пред  New York Times  през ноември. Много от отчетите за НЛО евентуално могат да се припишат на „ относително елементарни “  дронове  за наблюдаване от народи като Китай и Русия, споделиха чиновници, до момента в който други може просто да са „ въздушен хаос “ като метеорологични балони.

Къркпатрик сподели, че AARO работи върху процедури за „ премахване “ на общи източници на наблюдения на UAP като задгранични или локални самолети, които могат да оставят разнообразни механически подписи или знаци, че са направени благодарение на човешка технология. Службата възнамерява неотложно да разгласява отчет с повече детайлности за своите следствия тази година.

Откриха следи от вулканична активност в лунната почва

Източник: Hicomm

Американските военни са съобщили за стотици срещи с НЛО през 2022 година

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР