Американските военни проведоха огневи изпитания на първата степен на хиперзвуков

...
Американските военни проведоха огневи изпитания на първата степен на хиперзвуков
Коментари Харесай

Пентагона тества хиперзвуков ракетен двигател

Американските военни организираха огневи тествания на първата степен на хиперзвуков ракетен мотор с твърдо гориво. Това гласи известие на пресслужбата на Военноморски сили, представено от БГНЕС.

Според него „ управлението на програмата за стратегически системи на Военноморски сили сполучливо организира вторите тествания на първата степен на ракетен мотор с твърдо гориво на 28 октомври в Промонтори, Юта “. Това беше направено за създаване на хиперзвукова ракета за Военноморски сили и сухопътните войски на Съединени американски щати.
 Изпробва ли Китай хиперзвукова ракета, способна да порази всяка точка на Земята? Изпробва ли Китай хиперзвукова ракета, способна да порази всяка точка на Земята?
Китай е тествал нуклеарна хиперзвукова ракета, която може да удари всяка точка на Земята за минути. Това заяви вестник “Файненшъл т...

" Тези стендови тествания за пукотевица за първи път включваха система за ръководство на вектора на тягата за ракетен мотор с твърдо гориво. Системата за ръководство на вектора на тягата е основен съставен елемент на ракетния мотор, който разрешава на ракетата да маневрира по време на полет ", споделиха от Военноморски сили на Съединени американски щати.

Както беше обявено по-рано от, първата степен на този мотор също беше тествана в Юта през май. През август бе тестван втория й стадий. В изказването се прецизира, че по-късно се възнамеряват летни тествания на хиперзвукова ракета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР