Американските военни продължават да експериментират с най-нови . Уеб изданието

...
Американските военни продължават да експериментират с най-нови . Уеб изданието
Коментари Харесай

Американските военни създадоха ИИ, който може да прогнозира бъдещето няколко дни предварително

Американските военни не престават да опитват с най-нови. Уеб изданието FreeNews заяви, че Северното командване на Съединени американски щати (United States Northern Command, USNORTHCOM) е завършило набелязаните серии от проби в границите на опита за световно осведомително доминиране ( GIDE ). В рамките на този опит се употребява осведомителна система, основана на логаритми с детайли на изкуствен интелект и облачни калкулации, която е положение с огромна акуратност да предвижда развиването на събитията няколко дни авансово.

Използването на тази напълно нова технология се чака да докара до съществени промени в тактиките при осъществяване на военни и държавни интервенции. Системата GIDE, в която се употребява най-съвременно машинно образование, може да наблюдава и най-малките промени в данните, които могат да доведат до появяването на каквито и да било проблеми, като всичко става в действително време. Така да вземем за пример, в случай че сателитни фотоси покажат подготовката за отплуване на подводница на някоя враждебна страна, то ИИ логаритмите ще отчетат този факт и ще предположат накъде ще се насочи. На военните аналитици са нужни часове и даже дни, с цел да открият и филтрират нужната информация и да виждат тези промени. Системата GIDE се оправя с тази задача за броени секунди.

Преимуществата на потребление на сходна ИИ система за прогнозиране на бъдещи събития с висока акуратност са явни. Вместо да реагира и да разчита на към този момент остарели данни, може да предприеме предварителни самодейни стъпки да вземем за пример, при осъществяване на някои по-специални военни интервенции.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР