Американските власти са привлекли като обвиняема инструкторката по йога Кейтлин

...
Американските власти са привлекли като обвиняема инструкторката по йога Кейтлин
Коментари Харесай

Кървав любовен триъгълник: Йога инструкторка застреля в сърцето колоездачка

А мериканските управляващи са привлекли като обвинена инструкторката по йога Кейтлин Армстронг, за която се счита, че е простреляла Ана-Мория Уилсън, професионална колоездачка.

Властите упрекват Армстронг, че е застреляла и умъртвила Уилсън в Остин, Тексас, през май 2022 година По това време Уилсън е била в града за съревнование, в което е трябвало да вземе присъединяване. 

People показва, че Ана-Мория Уилсън е била в близки връзки с Колин Стрикланд, който също се е занимавал професионално с колоездене. От прокуратурата оповестяват, че обвинената е имала интимна връзка със Стрикланд. Оттам показват, че Армстронг е ревнувала своя сътрудник поради срещите с колежката му. 

Прокурорите настояват, че Армстронг, превзета от ревнивост, е проследила Ана-Мория Уилсън и я е простреляла в сърцето. 

Армстронг е имала достъп до имейл и Instagram акаунта на Уилсън. Йога инструкторката ревниво е следяла връзката сред колоездачите, твърди прокуратурата. 

Ана-Мория Уилсън отседнала в дома на нейна близка другарка. На 10 май Уилсън отишла на колоездене. Тя употребила особено приложение, с цел да изпрати точното си местонахождение на Колин Стрикланд . “По този метод обвинената е схванала, къде се намира Уилсън ”, показват от прокуратурата.

“Същата нощ Армстронг е простреляла Уилсън няколко пъти ”, оповестяват проверяващите. 

Адвокатите на Кейтлин Армстронг настояват, че прокурорите нямат солидни доказателства против нея.

“Нито един запис от камерите, който са били на мястото на случая, не демонстрира, че Кейтлин Армстронг е била в покрайнината ”, разяснява юристът на обвинената.

" Армстронг е в клопката от косвени доказателства " , твърди нейният юрист. 

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР