Американските власти прехвърлиха биткойни (BTC) на стойност $1 милиард долара,

...
Американските власти прехвърлиха биткойни (BTC) на стойност $1 милиард долара,
Коментари Харесай

Прехвърляне на биткойни за над $1 милиард от американските власти смути инвеститорите

Американските управляващи трансферираха биткойни (BTC) на стойност $1 милиард $, възобновени от хак в тъмната мрежа, на нови адреси на портфейли, в това число един, притежаван от Coinbase. Това повдигна опасенията на вложителите, че интензивният напън за продажба може да понижи цената на токена, написа CinDesk.

Американските управляващи реалокираха биткойна в три транзакции, съгласно данни от компанията за сигурност на блокчейн PeckShield.
 Цената на биткойн удари триседмично дъно
Нестабилност: Цената на биткойна отново потегли надолу

Близо ли е криптовалутата до ноемврийското дъно?

Близо 10 000 биткойни бяха изпратени до портфейли, следени от Coinbase, до момента в който близо $41 000 бяха ориентирани към портфейли, следени от държавното управление.

PeckShield разгласява своите открития в Twitter и това бързо беше видяно от вложителите. В часовете след публикуването на отчета те показаха опасенията си, че американските управляващи ще продадат възобновените биткойни на открития пазар, което евентуално ще понижи цената на криптовалутата, която се възвърне от двугодишното си дъно от към $15 500 през ноември.
 Снимка 602950
Източник:

Именно тези опасения накараха цената на биткойн да се намали с към 2%, достигайки стойност под $22 000.

Според крипто специалистите огромните прехвърляния може да демонстрират забележителна интензивност на пазара на цифровите активи, което евентуално може да повлияе на цените и пазарните трендове.

Whale Alert - платформа за следене на блокчейн транзакции, заяви за огромни прехвърляния на цифрови активи на стойност fj над $1 милиард от страна огромни вложители. Преводите включват Биткойн, Етериум, XRP и Polygon (MATIC).
 Крипто рецесия: Silvergate Bank стопира активност поради банкрута на FTX
Крипто рецесия: Silvergate Bank стопира активност поради банкрута на FTX

За момента клиентите на Silvergate най-малко получават депозитите си обратно
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР