Американски военни са свалили още един летящ обект, този път

...
Американски военни са свалили още един летящ обект, този път
Коментари Харесай

Американски изтребител свали пореден летящ обект, този път над езерото Хурон

Американски военни са свалили още един летящ обект, този път над езерото Хурон. Това е станало в неделя следобяд, оповестява CNN, като се базира на източници в Конгреса.

Това е трети следващ ден, в който неидентифициран обект е свален над въздушното пространство на Северна Америка. Подобен обект беше свален над северна Канада в събота. В петък различен обект във въздушното пространство на Аляска беше свален от американски изтребител F-22.

Миналият уикенд хипотетичен китайски балон за наблюдаване беше свален от F-22 край крайбрежията на Южна Каролина.

По-рано в неделя представителят на Демократическата партия Елиса Слоткин от Мичиган написа в Туитър, че е получила позвъняване от Министерството на защитата, в което се споделя, че американската войска „ следи извънредно деликатно “ обект над езерото Хурон.

„ Току-що получих позвъняване от @DeptofDefense — нашите военни следят извънредно деликатно обекта над езерото Хурон “, сподели Слоткин в туит в неделя.
По-късно новината беше доказана
от губернатора на Мичиган Гретхен Уитмер.

В Туитър тя заяви, че въоръжените сили наблюдават летящ обект над въздушното пространство на щата. “Радвам се да оповестя, че е свален бързо, безвредно и несъмнено ”, написа Уитмер.

На този декор стана ясно, че китайските Въоръжени сили се приготвят да смъкват неидентифициран обект, който е бил засечен покрай водите на китайския град Жъджао.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР