Американски съдебни заседатели намериха Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Американски съдебни заседатели намериха Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Съд в САЩ призна Тръмп за виновен за сексуално посегателство

Американски правосъдни заседатели откриха Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския за виновен за полово принуждение и клюка на някогашна колумнистка на американско списание и подредиха на някогашния президент да ѝ заплати 5 милиона $ обезщетение, предава Агенция Франс Прес.

Деветте правосъдни заседатели отхвърлиха обвиняването на Е. Джийн Карол в обезчестяване, само че потвърдиха другите ѝ недоволства в следения от близко цивилен развой след по-малко от три часа разисквания.

Присъдата по делото е първият път, когато Тръмп е изправен пред правни последствия за обвинявания в полово непозволено държание, датиращи от десетилетия и включващи дузина дами.

Карол подаде иск против Тръмп предходната година, потвърждавайки, че я е изнасилил в съблекалнята на първокласния магазин Bergdorf Goodman на Пето авеню в Манхатън през 1996 година

Бившата колумнистка на списание Elle също твърди, че Тръмп я е наклеветил, когато я е нарекъл " цялостна измамница ", откакто тя излезе обществено с това обвиняване през 2019 година

Тръмп не даде показания по време на процеса, нито неговият бранител прикани очевидци. На правосъдните заседатели беше пуснат видеоклип на показанията под клетва, които той даде през октомври. В него Тръмп назова Карол " измамник " и " в действителност болен човек ", отбелязва БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР