Американски пилоти на повече от 15 търговски самолета настояват, че

...
Американски пилоти на повече от 15 търговски самолета настояват, че
Коментари Харесай

НЛО вече не се крие

Американски водачи на повече от 15 търговски самолета упорстват, че са се натъкнали на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) във въздушното пространство на Съединени американски щати през последните седмици. Според откривателя и ефирен оператор Бен Хансен водачите са обяснили, че наблюденията са осъществени за интервал от седем седмици. Във всички случаи са следени светещи въздушни обекти.

НЛО се виждат във въздушното пространство от Средния Запад на Съединени американски щати до Западния Пасифик. Това обаче не били елементарни НЛО. Съобщава се, че обектите са правили нетрадиционни въздушни маневри в затворен кръг. Някои водачи ги съпоставят със спортни коли от Формула 1. Всички тези наблюдения водачите са докладвали на ръководителите на полети. Не е известно обаче да са провеждани публични следствия.

Любопитна поредност от наблюдения се случва през август 2022 година Частният реактивен аероплан Gulfstream 650, командван от някогашния водач на F-18 от Военноморски сили Марк Халси, придружаван от втори водач, лети от Флорида до Хавай. Над Лос Анджелис водачите следят от 4 до 7 ярки обекта на височина до три и половина километра. Обектите са правили безредни маневри.

Изкуствените самолети явно не могат да правят сходни екзотични маневри. Това, което водачите най-вероятно са видели, не е земна технология. Това е единственото, за което са мислили водачите в тези моменти. Въз основа на странните маневри на НЛО-тата и скоростта, която демонстрират, никой от водачите не счита, че те са стандартни самолети.

Няколко седмици след случая над Лос Анджелис стартират да се появяват сходни известия за наблюдения на НЛО. Търговските водачи дават повече информация за своите наблюдения и с тази информация се пълнят обществените мрежи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР