Американски медии съобщават за нещастен инцидент, станал във Вашингтон. Основната

...
Американски медии съобщават за нещастен инцидент, станал във Вашингтон. Основната
Коментари Харесай

Коледната елха във Вашингтон се срути

Американски медии оповестяват за трагичен случай, станал във Вашингтон. Основната коледна елха се срути в столицата на Съединени американски щати. Именно нея президентът Байдън трябваше да възпламени преди коледните празници.
Прочетете още
Телевизионният канал CBS, представен от,  заяви, че церемонията по запалването на дървото е планувана за 30 ноември, а самото дърво, 12-метров норвежки смърч, е донесено във Вашингтон при започване на ноември.

Дървото било инсталирано, само че мощният вятър го съборил. Властите не съумели да вдигнат големия смърч и да го слагат на място до вечерта.Все още не е ясно дали ще може да бъде върнато на мястото му или дървото е починало.

Все още обаче не е обявено, че церемонията по запалването на светлините на коледната елха, която апропо обичайно се инсталира пред Белия дом, е отсрочена.

Известно е, че смърчът не съществува самичък. Наблизо са инсталирани коледни елхи, донесени от всички щати на Съединени американски щати.

Постоянно украсеното дърво стои на мястото си доникъде на януари и е чупено нееднократно. Причината е и шквалистият вятър, който унищожава зелените площи.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР