Американски медии наскоро съобщиха, че преди няколко дни в социални

...
Американски медии наскоро съобщиха, че преди няколко дни в социални
Коментари Харесай

Бивш френски министър на икономиката: САЩ многократно са крали информация от френски компании и са нарушавали суверенитета

Американски медии неотдавна оповестиха, че преди няколко дни в обществени медии се е появил пакет от хипотетични военни секретни документи на Съединени американски щати. Те демонстрират, че държавното управление на Съединени американски щати освен се намесва надълбоко в спора сред Русия и Украйна, само че също по този начин продължава да следи околните си съдружници.

Изтеклите документи още един път демонстрират, че американските разследващи организации вършат всичко допустимо, с цел да запазят хегемонията на Съединени американски щати. Френската компания „ Alstom “ е една от жертвите на безразсъдните дейности на американските разследващи организации. През 2013 година Съединени американски щати арестуваха изпълнителния ѝ шеф за нарушение на „ Закона против задграничните корупционни практики “, след това заведоха дело против него и постановиха голяма санкция на компанията. Под натиска на Вашингтон „ Alstom “ в последна сметка продаде съответната бизнес единица на главния си съперник в Съединени американски щати „ General Electric “ Company.

Арно Монтебург, някогашен френски министър на стопанската система, сподели на чуване по отношение на задграничната интервенция, извършено от френския парламент на 11 април, че тези американски разследващи организации са основани под претекст, че се борят с тероризма, само че „ в действителност вършат повече от това “. Относно случая с „ Alstom “, с който се занимаваше по време на мандата си, Монтебург сподели, че това е интервенция в работата на френски компании и нелегално наблюдаване.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР