Пълен с пътници самолет на easyJet, който трябваше да лети

...
Пълен с пътници самолет на easyJet, който трябваше да лети
Коментари Харесай

Пътници в самолет онемяха, когато чуха думите на пилота ВИДЕО+СНИМКИ

Пълен с пасажери аероплан на easyJet, който трябваше да лети от Лисабон до Манчестър, бе ненадейно занимателен. За забавянето заяви по високоговорителя самият капитан на самолета.

Пилотът обяснил по интеркома, че е решил да отсрочи излитането, с цел да поръча храна за екипажа си. За задачата мъжът трябвало още веднъж да мине през защитата, защото летищните чиновници не му разрешили да се върне на борда по бързата процедура, пише Daily Mail.



„ Не можах да нахраня екипажа с два мизерни сандвича, трябваше да се върна на терминала и да мина още веднъж през паспортна инспекция. Когато попитах дали е допустимо да пропусна опашката, с цел да купя нещо за екипажа, до момента в който пасажерите чакат,отговорът беше " не ", тъй че трябваше да заставам на опашката от 100 души. Сега тръгваме с вяра “, споделил командирът на шокираните пасажери, които останали без думи.

След това се върнал в кабината си, а пасажерите говорели учудено, тъй като мислели, че е смешка. Те били възмутени, че би трябвало да седят в самолета повече от час в очакване да се позволи обстановката. През цялото това време те нямали опция да си купят храна или да употребяват тоалетна. Освен това никой не предложил на пътуващите безалкохолни питиета.
 Любопитно в самолета, забавяне на полета на easyJet, водач, капитан, скандал, Англия Пилотът забави полета, с цел да си купи пица Снимка: TikTok  Любопитно в самолета, забавяне на полета на easyJet, водач, капитан, скандал, Англия
„ Със сигурност си заслужаваше да позволим на пасажерите да останат в салона на летището до качването на борда, до момента в който екипажът се погрижи за хранителните си потребности. Толкова е мъчно да оцелееш 2 часа и 50 минути полет със сандвичи! “ — присмиват се пасажерите.

Съобщава се, че полетът е кацнал в Манчестър със доста забавяне. Говорител на easyJet призна грешката и се извини за обстановката.

" Съжаляваме, че полетът от Лисабон до Манчестър беше занимателен заради проблеми с храната на борда. Наша отговорност беше да осигурим екипажа ", се споделя в публично изказване на самолетната компания.

Все още не се знае дали водачът ще понесе отговорност за това действие.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР