Американски инструктори измежду затворниците от лагера Ал-Хол“, за да се

...
Американски инструктори измежду затворниците от лагера Ал-Хол“, за да се
Коментари Харесай

Русия и Сирия обвиняват САЩ във вербуване на бойци от ИДИЛ за секретни цели

Американски инструктори всред пандизчиите от лагера „ Ал-Хол “, с цел да се причислят към редиците на секретни противозаконни въоръжени формирования.
Това съобщи ръководителят на руско-сирийския координационен щаб за връщането на бежанците Михаил Мизинцев, представен от РИА Новости.
 Потресаващ роман за малолетните секс робини на ИДИЛ в Сирия (СНИМКИ) Потресаващ роман за малолетните секс робини на ИДИЛ в Сирия (СНИМКИ)
Когато Райнас Елиас е била на 14 години, бойци на Ислямска страна атакуват кюрдското малцинство " язиди " в Северен Ирак към което тя при...
" От август до септември тази година група от до 30 души беше вербувана всред пандизчиите терористи на ИДИЛ, намиращи се в „ Ал-Хол ", сподели Мизинцев при откриването на Международната конференция за завръщането на бежанците в Сирия.
Според него под управлението на американските инструктори тези хора минават двумесечен курс на особено образование.
„ За тези, които се възползват от сходна обстановка, е добре да осъзнаят мъдростта на арабската сентенция: „ Който посее вятър, ще пожъне стихия “, добави Мизинцев.
В Сирия има стотици бежански лагери, най-големите в региони, които не са следени от държавното управление.
 Съединени американски щати прикрива убийствата на терористите в Сирия, разкрива съветско следствие Съединени американски щати прикрива убийствата на терористите в Сирия, разкрива съветско следствие
Бойците от Ислямска страна брутално нападнаха ескорт от сирийските държавни сили на север от Палмира. Терористите намират убежищ...
Най-известните са „ Рукбан “ и „ Ал Хол “. С апела за разпускането им Русия неведнъж се обръща към Съединени американски щати, като се базира на ужасното филантропично състояние на тези места и грабежите на елементарни бежанци от радикални ислямисти. Щатите не дават отговор на тези апели.
Разследване по тематиката от страна на FAN (федералната осведомителна организация на Русия).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР