Американската звезда Парис Хилтън посрещна две деца от сурогатна майка

...
Американската звезда Парис Хилтън посрещна две деца от сурогатна майка
Коментари Харесай

Парис Хилтън обяснява защо е използвала сурогатна майка

Американската звезда Парис Хилтън посрещна две деца от сурогатна майка тази година - момченце през януари и момиченце в края на ноември.


Тази година, с разлика от единадесет месеца, Парис Хилтън разгласи появяването на сина си Финикс, а по-късно и на щерка си Лондон. И двете деца бяха родени от сурогатни майки. В ново изявление за медията Romper тя приказва за този избор. " Страдах от толкоз доста посттравматичен стрес поради това, което претърпях като тийнейджърка ", изяснява Парис Хилтън. " Ако съм в лекарски кабинет, в случай че ми слагат инжекция или нещо друго, безусловно получавам припадък на суматоха и не мога да вдишвам ", изяснява 42-годишната американка. " Знаех, че няма да е здравословно нито за мен, нито за бебето да пораства в тялото на човек с такава тревога ", добави тя.

През октомври 2022 година най-известната наследница в света свидетелства, че като тийнейджърка е била подложена на полово принуждение в по този начин наречения " лечебен " пансион в Юта, Съединени американски щати: " Беше в действителност ужасно. Това е нещо, което в действителност бях блокирала в продължение на доста години, само че то продължава да се връща и аз мисля за него. Сега, като възрастен, няма подозрение, че това е било полово принуждение ", изяснява Парис Хилтън. Още в документалния си филм " Това е Парис ", излязъл през 2020 година, тя припомня за този тъмен интервал, като пледира за закриване на учебното заведение. През ноември тази година Парис Хилтън изненада почитателите си за повторно, като показа фотография на детско боди, съобщавайки за раждането на щерка си, няколко месеца откакто разгласи, още веднъж в Instagram, появяването на първото си дете от сурогатна майка ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР