Американската тенис легенда и бивш номер 1 в света Джон

...
Американската тенис легенда и бивш номер 1 в света Джон
Коментари Харесай

Макенроу: Доналд Тръмп ми предложи 1 млн. да играя срещу Серина!

Американската тенис легенда и някогашен номер 1 в света Джон Макенроу направи любопитно самопризнание в предаването “In Depth with Graham Bensinger” по NBC. Toй съобщи, че преди години Доналд Тръмп в качеството си на промоутър му предложил 1 милион $, с цел да организира мач със Серина Уилямс или сестра й Винъс.

“Получих плик от Доналд Тръмп, който тогава беше просто промоутър и никой в никакъв случай не си е представял, че ще стане президент на Съединени американски щати. Това е може би най-лудият случай в историята на Щатите. В плика пишеше, че ми предлага 1 млн. за мач със Серина или Винъс.

John McEnroe vs. Serena Williams…who would dominate the court?!? On TMZ Sports TONIGHT on @FS1 at 9:30p PT #TMZ #TMZSports pic.twitter.com/Cp0acsdIGR
— TMZ (@TMZ) May 10, 2018
Никога в живота си не съм си казвал, че желая да изляза против жена, по тази причина отхвърлих. Сега не съм толкоз убеден, колкото тогава, че ще победя, тъй като съм по-възрастен и по-сив. Но тогава нямах подозрения, тъй като съм бил международен номер 1, не бях въобще неприятен състезател. Децата ми обаче не имаха вяра, че мога да победя Серина, даже те не бяха на моя страна!

Какво ще стане обаче, в случай че в леката атлетика или в баскетбола, или в някой различен спорт стартират да се състезават дами против мъже? Ако имаме момиче в НБА? Ако някоя шампионка на 100 метра спринт се изправи против момче от колежа? А в случай че актуалният международен номер 1 излезе против Серина? Но не се чудят за такива случаи, а ме замесиха мен - дъртакът”, разяснява Макенроу с усмивка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР