Американската риалити звезда Ким Кардашян и комикът Пит Дейвидсън се

...
Американската риалити звезда Ким Кардашян и комикът Пит Дейвидсън се
Коментари Харесай

Ким Кардашян и Пит Дейвидсън сложиха край на връзката си

Американската риалити звезда Ким Кардашян и комикът Пит Дейвидсън се разделиха след девет месеца връзка, оповестиха американски медии. Двойката прекъсна интимните си отонешния тази седмица, защото натоварените им графици „ направиха в действителност мъчно поддържането на връзка “, твърди развлекателната медия E! News

Дейвидсън прекара част от лятото в Австралия, работейки по нов филм, твърди развлекателното електронно издание E! News.

Близък на двойката разкри, че любовниците се разделили на положително, решавайки да останат другари. Те доста се обичат и почитат, само че от разстояние и с натоварения си график им беше мъчно да поддържат връзка. Напоследък Дейвидсън прекарва доста време в Австралия за фотосите на кино лентата, до момента в който Ким се грижи за децата и ръководи бизнеса си в Лос Анджелис.

Друг източник означи, че разликата във възрастта е изиграла роля в раздялата - припомняме, че Ким е с 13 години по-голяма от Пит. Пит е на 28, а Ким на 41 – те са в доста разнообразни стадии от живота си. Пит е необикновено импровизиран и емоционален, той чака тя да зареже всичко и да отиде в Ню Йорк или където ида е при първото му повикване. Но Ким има четири деца, не е толкоз елементарно. Ким беше доста изтощена от тази връзка и други компликации в живота си.

Според изданието Кание Уест не е повлиял на решението, взето от двойката, той и Ким не престават да уреждат въпроси, свързани с развода и развъждането на деца.

Кардашян, която има 328 милиона почитатели в Instagram и 73 милиона в Twitter, стартира да се среща със звездата от Saturday Night Live Дейвидсън, откакто двамата участваха в скеч дружно в шоуто през 2021 година, споделяйки целувка. За романа на Ким Кардашиян и Пит Дейвидсън стана известно през октомври предходната година. Влюбените прекарваха доста време дружно и постоянно попадаха в обективите на папараците, само че публично започнаха да се появяват като двойка едвам след няколко месеца връзка. Запознати споделиха, че комикът доста подкрепял телевизионната звезда, която се тормозила от развода му с Кание Уест и обществените му лудории - рапърът отказвал да пусне Ким и постоянно наранявал новия си Пит в обществените мрежи. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР