Американската посланичка Херо Мустафа е обядвала току-що с бившия кандидат-премиер

...
Американската посланичка Херо Мустафа е обядвала току-що с бившия кандидат-премиер
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Херо Мустафа на таен обяд с Николай Василев, проекто-премиера на Слави Трифонов и критик на Кирил Петков

Американската посланичка Херо Мустафа е обядвала преди малко с някогашния кандидат-премиер Николай Василев в известен в последно време столичен ресторант до градинката на " Кристал ", донесоха източници на ПИК.

Хиперактивната Мустафа е пристигнала с дипломатически джип " Шевролет " и двама гардове.

Според очевидци двамата са изкарали час и половина в радушен диалог.

Припомняме, че някогашният царски икономист и министър Николай Василев, в този момент сполучлив предприемач и съветник, бе номиниран от партията на Слави Трифонов за министър-председател през юли 2021 година След отрицателна реакция на кръгове към неолибералната " десница ", медиите на Иво Прокопиев и партия " Да, България " проекто-кабинетът на Николай Василев бе отдръпнат и се стигна до втори длъжностен кабинет на Румен Радев.
свързани новини142178на 23.01.2022
В последните седмици Василев е измежду отявлените критици на държавното управление на Кирил Петков.

" Ще имаме най-драматичният недостиг в историята за последните 25 години, предвижда неотдавна Николай Василев. Според неговите калкулации дефицитът ще доближи 8% и ще би трябвало да забравим за еврозоната за генерации напред, а децата ни ще заплащат задължения.

По думите му с готвения бюджет държавното управление „ ще раздава пари на калпак, само че не с чували, а със самосвали “, а приходите не могат да покрият разноските. Тревожно е, че още преди да е признат бюджета се споделя, че той ще бъде обновен в средата на годината, счита Василев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР