Американската порноактриса Сторми Даниълс внесе жалба срещу Доналд Тръмп, обвинявайки

...
Американската порноактриса Сторми Даниълс внесе жалба срещу Доналд Тръмп, обвинявайки
Коментари Харесай

Порноактрисата Сторми Даниълс внесе иск срещу Тръмп за клевета

Американската порноактриса Сторми Даниълс внесе тъжба против Доналд Тръмп, обвинявайки го в клюка, предадоха ДПА и Франс прес, като се позоваха на нейния юрист.

Сторми Даниълс, чието същинско име е Стефани Клифорд, е завела желае в съд в Ню Йорк. Той е бил импортиран от юриста й Майкъл Авенати. Така към правосъдната дискусия сред Сторми Даниълс и Доналд Тръмп се прибавя нова глава.

Сторми Даниълс е в правосъдна борба с Тръмп, откогато изиска от арбитър в Лос Анджелис да анулира съглашение за дискретност, съгласно което тя приела да не приказва за своята хипотетична връзка с Тръмп в подмяна на 130 000 $ обезщетение. Адвокатът на Тръмп - Майкъл Коен, сподели, че е договорил самичък съглашението и е извадил парите от джоба си, с цел да заплати на актрисата. Самият Коен също е обект на следствие в Манхатън.

В телевизионно изявление в края на март Сторми Даниълс описа пикантни елементи за връзката си Тръмп в интервала 2006-2007 година Тя сподели също по този начин, че била застрашена през 2011 година на паркинг в Лас Вегас от незнаен мъж. Той споделил, че ще се разправя с щерка й, в случай че тя разкрие връзката си с Тръмп. В средата на април Сторми Даниълс показа фоторобот на непознатия, който я заплашил. После Тръмп разяснява в Туитър фоторобота и сподели, че той е на човек, който не съществува. Тогава той дефинира дейностите на Сторми Даниълс като "абсолютна машинация ".

В желае против Тръмп порноактрисата, която е на 39 години, упреква президента в клюка и прави оценка на 75 000 $ вредите, които е понесла поради неговия коментар в Туитър, забелязан от 50 милиона негови почитатели в обществената мрежа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР