Американската поп звезда Бритни Спиърс се завръща към музикалната сцена

...
Американската поп звезда Бритни Спиърс се завръща към музикалната сцена
Коментари Харесай

Бритни се завръща към музиката с дует с Елтън Джон

Американската поп звезда Бритни Спиърс се завръща към музикалната сцена след 6-годишна пауза, с цел да направи дует с английския артист Елтън Джон, заяви Page Six. Двамата звездни изпълнителни предходната седмица скрито записали ремикс на класиката на Сър Елтън Tiny Dancer от 1971 година в студио в Бевърли Хилс.

Преди година шлагерът зае 47-о място в класацията „ 500-те най-велики песни за всички времена " по версията на сп. Rolling Stone. Инициативата за дуета била на 75-годишния Елтън Джон, на който 40-годишната Бритни е огромна фенка, съобщил е източникът на изданието, представен от в. Сега.

Очаква се парчето да бъде пуснато от Universal Music идващия месец. Негов продуцент е именитият притежател на премия „ Грами " Андрю Уот, който работи с гении от ранга на Ози Озбърн, Pearl Jam, Джъстин Бийбър, Майли Сайръс, Дуа Липа и други

„ Двамата към този момент са изпълнявали парчето за хората от техния звукозаписен лейбъл и всички са във екстаз. Много е положително. Казват, че това ще бъде песента на лятото. Бритни публично се завърна и е супер разчувствана ", споделя информаторът на Page Six.

За Спиърс това ще е първият нов сингъл от 2016 година насам след Slumber Party от албума й Glory.

Тя беше загатнала, че е подготвена още веднъж да работи незабавно откакто съвсем 14-годишното настойничество от страна на татко й беше прекъснато през ноември 2021 година На 15 юли тя показа в Инстаграм видео, на което пее нова, по-изразителна версия на своя шлагер от 1998-а...Baby One More Time.

Към него Бритни е написала: „ Не съм споделяла гласа си от извънредно дълго време... може би прекомерно дълго ". В обявата певицата изяснява какъв брой доста е желала да издаде обновена версия на композицията, която е в нейния едноименен „ диамантен " дебютен албум, само че проектите? са били осуетени от попечителството.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР