Американската певица Пинк и 3-годишният ѝ син са били заразени

...
Американската певица Пинк и 3-годишният ѝ син са били заразени
Коментари Харесай

Пинк за коронавирус: Това беше най-страшното нещо в живота ми

Американската певица Пинк и 3-годишният ѝ наследник са били инфектирани с ковид. " Беше извънредно. Имахме най-различни признаци. " В прочувствено видеоинтервю тя разказва претърпяното. Междувременно инфектираните в Съединени американски щати са над 466 000. споделя:

Американската поп изпълнителка Пинк и дребният ѝ наследник Джеймисън са боледували от Ковид-19. Пред водещата Елън Дедженеръс, която през последните дни организира изявленията по видеовръзка от вкъщи си, Пинк споделя за претърпяното по време на заболяването. " Това беше най-страшното нещо в живота ми ", споделя тя в прочувственото изявление. " Имахме най-различни признаци. "

" Всеки ден се появяваше нещо ново "

40-годишната певица и 3-годишният ѝ наследник са се заразили с ковид в средата на март. Първо детето, а два дни по-късно - и тя самата. " От два дни Джеймисън към този момент няма температура. И това е голямо облекчение за всички ни ", споделя Пинк пред водещата.

Синът ѝ е вдигнал температура на 14 март. В дните по-късно се появили и болки в корема, разстройство, главоболие, болки в гърдите. " Всеки ден се появяваше нещо ново, а температурата ставаше все по-висока. " Пинк се обадила на детския доктор, само че той ги посъветвал да останат у дома.

" На 16 март и аз се почувстват доста изморена ", споделя тя и споделя, че в дните по-късно се появили и други признаци. " Като дете имах тежка астма. Многократно съм била в болница поради това. Но от дълги години не ми се беше случвало. Някъде към 20 март една заран просто не можех да си поема въздух. Събудих се и не можех да вдишвам ", споделя тя и изяснява, че от години не била употребила спрей за астма и инхалатор, само че в края на март не можела да действа без тях. " Беше извънредно. "

Тогава Пинк е била подложена на тест за диагностицирана на Ковид-19 и той бил позитивен. " Бях сигурна ", споделя певицата и прибавя, че и при нея всеки ден се появявали най-различни признаци.
 

— P!nk (@Pink)
" Казваха, че децата не са застрашени. Но ето, вижте, моят наследник е единствено на три години. Не единствено хората над 65 години могат да се заразят. Аз съм на 40 ", добява още изпълнителката. " Много рано е да вършим изводи. "

" Има толкоз доста хора, които не са могли да бъдат тествани. Мои другари споделиха, че са прекарали сходно нещо през февруари ", споделя още Пинк. Тя е уверена, че би трябвало да се организират доста повече проби.
               

A post shared by (@pink) on Apr 3, 2020 at 6:27pm PDT

" Сега всеки един може да се трансформира в воин "

В прочувственото видеоинтервю тя споделя, че в този момент всеки един може да бъде воин, " просто като си остане у дома, като си мие ръцете, като пазари за възрастните си съседи ". Изпълнителката показва, че брачният партньор ѝ и 8-годишната им дъщеря не са показали никакви признаци. 

Междувременно Пинк и тригодишният ѝ син се усещат добре. Преди броени дни са им направени нови проби, които са били отрицателни. След боледуването Пинк разгласи, че ще подари общо 1 милион $ на две лечебни заведения в Съединени американски щати. В едната, която се намира във Филаделфия, е работила майка ѝ - там в продължение на 18 години тя е била здравна сестра.
 Пинк Gulliver/Getty Images
Съединените щати са страната с най-голям брой инфектирани с ковид в света. Според данните на университета Джонс Хопкинс, инфектираните в Съединени американски щати са 466 299. А жертвите са над 15 000. Досега са излекувани близо 27 000 души. Официалните статистики не обгръщат всички инфектирани, защото доста хора с по-леки сипмтоми не биват подлагани на проби. А, съгласно някои учени, към 30% не демонстрират никакви признаци.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР