Американската певица Мелиса Виван Джеферсън, по-добре позната като Lizzo, показа

...
Американската певица Мелиса Виван Джеферсън, по-добре позната като Lizzo, показа
Коментари Харесай

Пищната Лизо се пусна без бельо

Американската певица Мелиса Виван Джеферсън, по-добре позната като Lizzo, сподели несъвършенствата на тялото си в прям тоалет и провокира омерзение в мрежата, оповестява " Дейли Мейл ".

На оповестените в Instagram фрагменти 32-годишната изпълнителка е облечена в компактно прилепнала лилава рокля без долни дрехи. В същото време тоалетът ѝ е декориран с мрежести вложки в профил и необятна кройка, което отчасти излага на показ задните ѝ елементи.

Визията на звездата е допълнена от огромни обеци с и оранжеви обувки на токчета. Публикацията е получила все пак над милион лайкове.

Мнозина консуматори подлагат на критика външния тип на певицата в мненията си. „ Става ми неприятно от нея “, „ Такива фотоси би трябвало да бъдат неразрешени “, „ Не ми харесва, че толкоз доста хора в този момент показват затлъстяването си. Просто е просташко ”,„ Защо е належащо да си показваш дупето пред камерата? Какво пошло държание “, възмущават се те.

Някои пък са въодушевени от това, че певицата има храброст да демонстрира тялото си, въпреки да не е стройно и едва и да се гордее от него. Лизо е една от дребното едри изпълнителки, които не се срамят по никакъв метод от непотребните си килца и гордо ги демонстрират.

През март Lizzo сподели видеоклип, в който още веднъж беше с искрено облекло и беше смъмрена в мрежата. Звездата театралничи в черен комплект долни дрехи. Не единствено, че не се тормози от гледките, които демонстрира, ами и певицата се пляска съблазнително по бедрата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР