Американската компания Kohler, която произвежда обзавеждане за бани, кухни, осветителни

...
Американската компания Kohler, която произвежда обзавеждане за бани, кухни, осветителни
Коментари Харесай

Компания за домашно обзавеждане стана спонсор на "Манчестър юнайтед"

Американската компания Kohler, която създава обзавеждане за бани, кухни, осветителни тела и други е следващият спонсор на " Манчестър юнайтед ". Двете страни оповестиха контракта между тях, който беше показан като дълготраен.

Kohler ще сложи логото си на ръкавите на фланелките на " алените дяволи ". През предишния сезон отборите от Висшата лига получиха опция да слагат логата на свои спонсори там, само че " Юнайтед " беше един от дребното, които оставиха пространството празно.

По непотвърдена информация американската компания ще заплаща по 20 милиона паунда на сезон на " алените дяволи ", като това е рекорден контракт за рекламното пространство на ръкавите. Преди няколко месеца " Челси " подписа с " Хюндай " за 50 милиона паунда за пет години. Шампионът " Манчестър сити " пък подписа с производителя на гуми Nexen против 25 милиона паунда за три години.

От началото на сезон 2017-2018 тимовете във Висшата лига получиха позволение да слагат лога на своите спонсори на ръкавите на екипите. Изчисленията демонстрираха, че тимовете от Висшата лига са си докарали спомагателни 40 милиона паунда от спонсори след разрешението да имат повече от едно спонсорско лого на екипите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР