Американската компания Амазон ще засили присъствието си във футбола чрез

...
Американската компания Амазон ще засили присъствието си във футбола чрез
Коментари Харесай

"Амазон" засилва присъствието си във футбола с откриването на онлайн магазин на "Наполи"

Американската компания " Амазон " ще ускори наличието си във футбола посредством собствен онлайн магазин, който ще продава продукти на италианския клуб " Наполи ". Вторият от предишния сезон в Серия А показа партньорството с стартирането на новия си екип.

Магазинът на " Амазон " и " Наполи " ще бъде наличен за консуматори в Италия, Франция, Англия, Испания, а след време и в Северна Америка.

" Това ново партньоство ще притегли още милиони почитатели по света, които ще бъдат по-близо клуба ни, с помощта на " Амазон ", гласи известие на клуба.

Договорът е част от дългогодишната тактика на " Амазон " да стъпи в спорта. Компанията е измежду най-големите в областта на онлайн търговията. Освен това посредством услугите си за стрийминг, " Амазон " закупи права да излъчва някои футболни шампионати, измежду които и мачове от Висшата лига.

" Наполи " се утвърди измежду водещите 20 клуба в Европа и има близо 40 милиона почитатели по света ", сподели президентът на неаполитанците Аурелио Де Лаурентис. " Много е значимо за нас да засилим маркетинговото ни наличие и мърчандайзинга, а " Амазон " ни дава такава опция ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР