Американската фирма AddArmor’s представи интересен проект на базата на спортното

...
Американската фирма AddArmor’s представи интересен проект на базата на спортното
Коментари Харесай

Брониран Aston Martin с дръжки с електрошок е модерна препратка към филмите за Джеймс Бонд

Американската компания AddArmor’s показа забавен план въз основата на спортното купе Aston Martin Vantage. Компанията, която специализира в прибавянето на бронировка на друг вид возило се е погрижило за английския суперкар, правейки съвременна отпратка към класическите модели във филмите за Джеймс Бонд, които сме виждали през годините.
`Брониран

Синият образец, който може да видите на фотосите е получил равнище на отбрана B4 с усилени порти, панели и стъкла. Таванът е изработен от стомана, а резервоарът е получил цялостна отбрана. От компанията са преработили и окачването, заради нарасналото тегло. За разлика от множеството сходни планове, тежестта на Vantage се е повишило с едвам 200 кг, заради потреблението на кевлар при по-голямата част от детайлите.
`Брониран

Aston Martin-ът разполага и с други скрити функционалности, като да вземем за пример дръжки с електрошок, които се задействат с натискането на бутон. Цената на ъпгрейдите стартира от 29 хиляди евро, а сумата може да нарасне с прибавянето на разнообразни детайли и равнища на отбрана.
`Брониран

Под капака на английската машина работи 4.0-литров бензинов осмак на Mercedes, който генерира мощ от 510 конски сили и оптимален въртящ миг от 685 нютон метра. Не се загатва какъв брой тъкмо нарасналото тегло е повлияло на ускорението и останалите характерности на колата, само че може да бъдем сигурни, че държанието и ускорението са се влошили за сметка на добавената отбрана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР