Американската Esports организация Cloud9 наскоро бе одобрена за партньорство с

...
Американската Esports организация Cloud9 наскоро бе одобрена за партньорство с
Коментари Харесай

Звездната петица на Cloud9 за VCT е напълно готова

Американската Esports организация Cloud9 неотдавна бе утвърдена за партньорство с Riot Games в бъдещия VALORANT Champions Tour, който ще се състои напълно през франчайзинга на компанията. " Сините " не стартират от нулата, тъй като техният отбор по Valo не просто го имаше, а даже се справяше добре на локално равнище в Северна Америка. Геймърите на няколко пъти бяха покрай горните равнища на шампионатите в NA, а по време на миналогодишния Champions в Берлин те съумяха да влязат в горната осмица.

Започвайки новия сезон, от C9 задействаха търсенето на звезди, част от огромния пазар на свободни сътрудници, който се бе основал около безредицата от голям брой Tier 1 състезатели, търсещи си нови клубове, тъй като техните не бяха влезнали в трийсетте, определени от Riot. Така се стигна и до подписването на контракт с може би най-талантливият снайперист в играта Джейкъб " yay " Уитъкър. Редом до него през есента се причисли и някогашният играч на " сините " по Counter-Strike, както и доскорошен представител на Sentinels и Version1 във Valo Джордан " Zellsis " Монтемуро. Двамата ще бъдат посрещнати от другите трима истински играчи в състава Антъни " vanity " Маласпина, Нейтън " leaf " Орф и Ерик " Xeppaa " Бах, с цел да заформят петицата на тима. 
 Cloud9 ще гради суперотбор във VCT Cloud9 ще гради суперотбор във VCT
C9 добави и нов ментор по играта в лицето на Матю " mCe " Елмор, който може да се похвали с богата кариера като анализатор и треньор в CS:GO и след това VALORANT. За запаса в главния състав пък бе притеглен сърбина Матея " qpert " Мийович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР