Американската бизнесдама Дженифър Аркъри в неделя разкри, че е правила

...
Американската бизнесдама Дженифър Аркъри в неделя разкри, че е правила
Коментари Харесай

Бизнесдама: Правих секс с Борис Джонсън, докато жена му беше...

Американската бизнесдама Дженифър Аркъри в неделя разкри, че е правила секс с английския министър председател Борис Джонсън в фамилния му дом, до момента в който някогашната му брачна половинка Марина Уилър отсъствала, написа „ Мирър “, представен от bg-voice.com.

Тя споделя по какъв начин двамата чели Шекспир, преди да вършат секс на дивана и демонстрира селфи, което тя е направила в градската къща на тогавашния кмет на Лондон, която той споделя със брачната половинка си Марина Уилър.

Аркъри тя също по този начин разкрива, че се е чувствала неловко, откакто е правила секс в фамилния дом на премиера.

Говорейки за съкровен миг в хола му през март 2016 година, тя споделя: „ Обсъждахме някои от последните глави от неговата книга. Той сподели: „ Напълно блокирал съм като публицист. Трябва да схвана какво се пробвам да кажа, само че желая да го чуеш. Наистина нуждая се от теб, скъпа, в действителност нуждая се от теб. “ Преминахме към четенето на„ Макбет “, което беше един тип рутинна игра, която имахме. Казах, „ Нека да преминем към положителните неща “. Той отговори: „ Обичам това в теб, просто искаш да стигнеш до положителната част. “

„ След като правихме обич … почувствах се неприятно, когато бях там в фамилния му дом и го виждах подобен, само че не можех да не обичам възприятието, че си мечтан. “

Марина, за която Джонсън споделил, че е на работа по това време, се прибрала вкъщи единствено минути откакто любовницата му си тръгнала.
Аркъри добави:

„ Ако бях останала още 10 минути, щях да съм в къщата, когато Марина се върне. Това не е ужасно възприятие. Бяхме дружно в фамилния му дом и в някои връзки беше занимателно, само че не беше както би трябвало. Разбрах, че това не би било единствено еднократно. “

Съобщенията сред двойката демонстрират по какъв начин Джонсън е изпратил на Аркъри имейл адреса на къщата в Ислингтън, Северен Лондон, преди да каже, че желае да „ ревизира, дали брегът ще бъде чист “.

След като му дават зелена светлина, Аркъри идва. Джонсън налива две чаши алено вино, само че трябвало да хукне към магазина, когато осъзнава, че е не запомнил да купи сирене – оставяйки любовницата си сама.

Американската бизнесдама не прави оценка високо кулинарните умения на Джонсън. Тя дефинира ястието с паста, което й сервирал, като „ изцяло негодно за консумация “ и прибавя: „ Той едвам намира чорапите си, камо ли да подготвя вечеря. Беше извънредно. Този човек беше изцяло ненужен в кухнята. ”


Аркъри разкрива, че Джонсън говорел малко за фамилията си и тя „ в никакъв случай не е задавала въпроси “, само че при започване на 2016 година стартира да се усеща все по-неудобно от това, което тя разказва като тяхната четиригодишна връзка.

Текстовете, видени от Mirror, демонстрират, че тя е изпратила известие на Джонсън да измие чиниите, откакто си е тръгнала, с цел да не заподозре жена му нищо. Аркъри даже му споделя да изпразни кошчетата, откакто изхвърля чорапите си в един от тях.

Американката твърди, че са се виждали постоянно зад тила на Марина, за която Борис Джонсън се ожени през 1993 година В неделя тя сподели пред Sunday Mirror, че връзката й с премиера е почнала през август 2012 година – часове преди той да седне до кралските особи на церемонията по откриването на Параолимпийските игри.

Британският министър председател се разведе със брачната половинка си през 2018 година, малко преди новината за връзката му с някогашния доктор на торите, Кари Саймондс, да стане обществена.

Сега той живее на Даунинг Стрийт с 33-годишната Кари, която роди сина им Уилфред предходната година.

Сега Борис Джонсън е изправен пред разпит от органа на Лондон, виновен за кметството, поради изказванията, че неговият пропуск да заявява връзката си с Аркъри може да е в нарушаване на Ноланските правила на публичния живот, които се съдържат в кодекса на кмета на Лондон.

Бизнесдамата е получавала достъп до събития в три търговски задачи от най-високо равнище, макар че нейният бизнес не дава отговор на критериите за пътуванията. Независимата работа за полицейско държание съобщи, че няма доказателства, Джонсън да е направил закононарушение за непозволено държание на държавна работа, само че може да е нарушил Принципите на Нолан.

Лен Дювал, ръководителят на надзорния комитет на GLA, който организира следствието, съобщи: „ Нашето следствие ще прегледа дали Борис Джонсън се е държал по метод, който се чака от някой на тази позиция. Важно е да получим тези отговори, тъй като лондончани заслужават политиците им да бъдат държани виновни. “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР