Американската биотехнологична компания Регенерон съобщи, че прекратява клиничните изпитания на

...
Американската биотехнологична компания Регенерон съобщи, че прекратява клиничните изпитания на
Коментари Харесай

Прекратиха изпитания на лечение с изкуствени антитела в САЩ

Американската биотехнологична компания " Регенерон " заяви, че приключва клиничните тествания на коктейла от изкуствени против COVID-19, без да прецизира повода. Медикаментът е предопределен за приети в болница заболели на О2, които не са интубирани.
Препаратът беше инжектиран и на президента Доналд Тръмп. Малко по-късно " Регенерон " изиска условно позволение за използването му от американското Управление за надзор над питателните артикули и медикаментите за потребление при леко и средно-тежко заболели.
 Твърдение: Децата могат да имат по едно и също време COVID-19 и антитела Твърдение: Децата могат да имат по едно и също време COVID-19 и антитела
Ново изследване откри, че някои деца имат COVID-19 и антитела в организма си по едно и също време, оповестява Ей Би Си. Изследването разкрива,...
" Регенерон " уточни като причина само че научният съвет, наблюдаващ тестванията, е предложил това поради " евентуален сигнал за сигурност и неподходящ профил риск/полза ". Изпитанията на медикаменти и ваксини могат да бъдат прекратени, когато някой от участниците се разболее, до момента в който бъде тествано подари заболяването е нежелателен непряк резултат или тя не се дължи на молекулата.
Тази седмица " Регенерон " разгласи, че коктейлът от антитела против ковид доста понижава болничните визити в тестванията с 800 пациенти с лека до междинна форма на COVID-19. Намалението е с 57 проценти общо по отношение на плацебо и 72 % при един или повече рискови фактори за 29-дневен интервал. Миналия месец компанията популяризира данни от тестванията, съгласно които лекарството понижава вирусните равнища и усъвършенства признаците на пациенти с ковид на домашно лекуване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР