Американската авиокомпания Delta Air Lines е предприела "находчив", според превозвача,

...
Американската авиокомпания Delta Air Lines е предприела "находчив", според превозвача,
Коментари Харесай

Самолет излетя от летище Хийтроу с 1 000 куфара и нула пътници на борда

Американската самолетна компания Delta Air Lines е подхванала "находчив ", съгласно превозвача, метод за решаването на голям проблем с багажа на пасажери, които летят през изпитващото проблеми в последно време летище Хийтроу.

Други биха определили този ход като по-краен, само че аероплан на самолетната компания хвърча от Лондон до Детройт претрупан с 1 000 изгубени чанти и куфари и нула пасажери.

Недостиг на чиновници докара до утежняване на качеството на услугите на Хитроу в последните седмици. Летищните управляващи реагираха на анулираните полети и множеството недоволства за загубен багаж като осведомиха самолетните компании, че би трябвало да лимитират броя на заминаващите пасажери на едно от най-натоварените летища в света до 100 000 дневно, осведоми CNN Business.

Така от Delta измислили метод да транспортират изгубения багаж от летището, макар че не могли да вземат повече пасажери.

"Екипите на Delta стигнаха до съобразително решение за превозването на занимателен багаж, който е чекиран на летище Хийтроу на 11 юли откакто постоянен полет се наложи да бъде анулиран поради рестриктивните мерки за броя на пасажерите на летището, " се споделя в изказване на компанията. "Полет 9888 на Delta от летище Хийтроу до разпределителния център на компанията Детройт излетя с 1 000 чанти и куфара, след което багажът бе изпратен на нашите клиенти. "

Delta и други щатски самолетни компании също имат проблем с дефицита на чиновници през този летен сезон, което е довело до анулацията на близо 30 000 полета до, от или навътре в Съединени американски щати, съгласно FlightAware.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР