Американската актриса Линдзи Лоън публикува поредица от снимки от снимките

...
Американската актриса Линдзи Лоън публикува поредица от снимки от снимките
Коментари Харесай

В трепетно очакване: Линдзи Лоън публикува снимки на детската стая

Американската актриса Линдзи Лоън разгласява поредност от фотоси от фотосите на новата детска стая. Тя показа фотосите в обществените мрежи.

В фрагментите Лоън позира в бяла рокля, която акцентира заобления ѝ стомах. Актрисата направи стайлинг с " холивудски " къдрици и лек грим. 
               

Линдзи Лоън завърши с ремонта на новата си детска стая в скандинавски жанр. Проектът е създаден от дизайнерска организация. Стените са ръчно рисувани, с меки килими и мебели от ярко дърво.

" Толкова съм разчувствана да ви покажа моята детска стая и сбирката, която сътворих с марката. Всичко е въодушевено от плажа, спокойствието и играта. При основаването на детска фантазия са употребявани ръчно направени мебели ", написа актрисата в блога.

Сега всеки може да закупи сбирка от кревати, дрешници, маси, проектирани от Линдзи Лоън.

Pregnant Lindsay Lohan shows baby bump progress in ‘dream’ beach-themed nursery
— Page Six (@PageSix)
Само след няколко седмици Линдзи Лоън ще стане майка за първи път. Тя чака дете от брачна половинка си, финансиста Бадер Шамас. Линдзи и брачният партньор ѝ ще имат момче.

През 2014 година Линдзи Лоън се реалокира в Дубай. През 2019 година тя се среща с бъдещия си брачен партньор, арабския финансист Бадер Шаммас. На 2 юли 2022 година звездата разгласи, че се е омъжила.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР