Американската актриса и певица Дженифър Лопес разказа за сложните отношения

...
Американската актриса и певица Дженифър Лопес разказа за сложните отношения
Коментари Харесай

Джей Ло оплака тежкото си детство в документален филм

Американската актриса и певица Дженифър Лопес описа за комплицираните връзки с майка си и за насилието в фамилията по време на нейното детство. По Netflix излезе документален филм за звездата със заглавие Halftime („ Полувреме “), цитати от който привежда в. New York Post.

52-годишната латина споделя, че майка й Гуадалупе „ Лупе “ Родригес е била мощна, само че жестока жена, която можела да избие всички бръмбари от главите на децата си. Самата Лупе се появява във кино лентата и признава, че е била брутална във връзка с Дженифър и двете й сестри Лесли и Линда. „ Винаги съм имала оптимално високи упования към тях. Правех го единствено с цел да им покажа, че могат да реализират огромни триумфи. Дженифър ми създаваше най-вече проблеми, почтено казано. Много се карахме “, споделя Лопес-старша. Педагогиката й обаче стигала постоянно и до пердах.

Самата попдива не крие, че поради непрекъснатите спорове с майка й се наложило да напусне родния дом едвам 18-годишна. Лупе се тормозила, че Дженифър се увлича по танците и не обръща задоволително внимание на учението. Според госпожа Родригес постоянното обучение би разрешило на дъщерите й да не бъдат подвластни от мъжете. „ Майка ми все повтаряше нещо от сорта на „ Ако ще живееш в тази къща, би трябвало да си вземеш образованието “. Една вечер се скарахме неприятно и аз просто си потеглих “, изповядва се Джей Ло.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР