Американската Академия за кинематографично изкуство и наука започна дисциплинарна проверка

...
Американската Академия за кинематографично изкуство и наука започна дисциплинарна проверка
Коментари Харесай

Киноакадемията на САЩ започна дисциплинарна проверка срещу Уил Смит, решават съдбата му на 18 април

Американската Академия за кинематографично изкуство и просвета стартира дисциплинарна инспекция против артиста Уил Смит за това, че удари пестник на комика Крис Рок по време на церемонията за раздаването на премиите „ Оскар “ в неделя, съобщи Ройтерс, като цитира известие, публикувано от организацията.

" Управителният съвет стартира дисциплинарно произвеждане против Смит поради нарушение на кодекса за държание “, се споделя в изказването. В него се акцентира, че артистът е осъществил „ несъответствуващ физически контакт, държал се е обидно и заплашително, а също по този начин е нарушил главните правила на Академията “.

Организацията персонално сервира извинения на Крис Рок и на публиката.

От известието излиза наяве, че след случая Уил Смит е бил помолен да напусне залата на спектакъл „ Долби “, където се организира церемонията, " само че той отхвърли " да го направи.

Управителният съвет на американската Академия за кинематографично изкуство и просвета ще се събере на съвещание на 18 април, с цел да разиска дейностите си против Уил Смит. Членството му във филмовата организация може да бъде замразено или отнето, а също да бъдат наложени и други наказания на артиста.

Според разпоредбите на Академията, Уил Смит ще има опция да даде писмени пояснения преди да бъдат подхванати дисциплинарни дейности. Негов представител отхвърли коментар на питане, отправено от Ройтерс.

По време на церемонията за връчването на премиите „ Оскар “ Смит удари пестник на Рок онлайн по малкия екран, откакто комикът си разреши от сцената да се пошегува с заболяването на брачната половинка на артиста Джейда Пинкет Смит.

По-малко от час след случая Смит получи статуетката за най-хубав артист за ролята си във кино лентата „ Методът Уилямс “.

Уил Смит се извини на Крис Рок, на Академията и на феновете за държанието си, определяйки го като " неприемливо и непростимо ".

По време на комедийно шоу в Бостън нощес Крис Рок за първи път обществено разяснява случая. Той съобщи, че още обмисля случилото се и по-късно ще приказва за това. „ Ще е съществено. Ще бъде смешно, само че тъкмо в този момент ще опиша някои вицове ", сподели той пред цялостната зала.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР