Американката Дженифър Апел, която близо половин година се носи с

...
Американката Дженифър Апел, която близо половин година се носи с
Коментари Харесай

Помните ли американката, която пет месеца се носи в открито море? Скандалните й СНИМКИ разкриват какво е правила, за да събере пари за плаването!

Американката Дженифър Апел, която близо половин година се носи с развалената си яхтата из намерено море, съчинявала порноромани и работела като стриптийзьорка и доминатрикс, с цел да събере пари за плаването, оповестява „ Дейли мейл ”. В края на октомври американският боен транспортен съд „ Ашлънд” избави 48-годишната Дженифър и 27-годишната й спътничка Таша Фуаб на 1400 км от крайбрежията на Япония. Жените настояват, че плавали от Хаваи към Таити, когато стихия развалила яхтата им. В идващите пет месеца те се носили в намерено море, хранейки се с макарони и зърнени храни.

Нито една от пътешественичките не имала задоволително опит, с цел да прекоси океана. Това било първото корабоплаване за Таша Фуаб. Дженифър Апел и различен път се била качвала на яхта, само че единствено около крайбрежията на Хавайските острови. През 2012 година останала без дом, откакто първата й яхта претърпяла случай.



Няколко месеца нощувала при познати, след това за година живяла при майка си в Тексас, след което още веднъж се върнала в Хаваи. Жената основала две компании, само че когато те банкрутирали, се заела с фермерство и повече от година живяла в палатка. Именно в този интервал се заела с писането на порноромани. Една от книгите, които измислила, е отдадена на любовните похождения на моряка Тад, който пътувал на яхтата си в компанията на доминатрикс и нейната робиня Лори.









Парите, които изкарала от продажбата на книгата в интернет обаче не й стигали и в края на 2015 година се наложило да напусне фермата. Дженифър още веднъж се заела с бизнес, още веднъж без необикновен триумф. За да свързва двата края, се налагало да се изявява като стриптийзьорка и да задоволява нетрадиционни садо-мазо стремежи.







В средата на 2016 година Апел изкарала пари за яхта втора употреба и се преместила да живее на нея. Американката възнамерявала да отплава за Таити с приятеля си, където двамата да стартират нов живот. През април 2017-а изкарала още 5 000 $, които похарчила за храна за плаването.







За ремонт на плавателния съд обаче пари не й останали. Месец по-късно се разделила с гаджето си, само че проектите й не се трансформирали.



Седмица преди да се насочи на път, тя се срещнала с Таша и съумяла да я навие да плава дружно с нея.





След като бяха избавени, двете дами описаха, че още в първия ден от приключението си в намерено море били ударени от мощна стихия, която развалила мотора на яхтата и развалила мачтата й. През юни с двете дами се свързала американската брегова защита, само че те отказали помощта и траяли с плаването си. През октомври яхтата им била видяна от тайландски риболовен транспортен съд. Рибарите подали сигнал до Брегова защита и двете дами били избавени от военния транспортен съд „ Ашланд”.

Специалистите обаче откриват някои грешки в описа на пътешественичките. По-специално, при започване на май край Хаваите не е имало мощни стихии. Освен това, по някаква причина те не са задействали спешния фар на борда на яхтата.

Въпреки рецензиите дамите държат на версията си. А самата Апел счита да опише петмесечното си премеждие в Тихия океан в нова книга.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР