Американецът Джейсън Станфорд е готов да изпрати съпругата си Соня

...
Американецът Джейсън Станфорд е готов да изпрати съпругата си Соня
Коментари Харесай

Американец праща жена си с еднопосочен билет до Марс

Американецът Джейсън Станфорд е подготвен да изпрати брачната половинка си Соня с еднопосочен билет до Марс и поддържа решението й да се включи в първата частна задача до Червената планета, написа в. " Дейли мирър ". Двамата са щастливо женени, само че след едно десетилетие Соня ще напусне половинката си, защото тя се е присъединила в провокиралия много разногласия план " Марс уан ". Първата група с еднопосочен билет до Марс би трябвало да започва през 2026 година. Джейсън Станфорд ще би трябвало да се грижи самичък за двете си доведени деца - Хенри и Хачър, които в този момент са надлежно на 13 и 11 години. Семейството живее в град Александрия, щата Вирджиния, и то е приело невъзмутимо решението на Соня да стане част от колонията на Марс и Червената планета да се трансформира в лобното й място.

"Проблемът не е персонален, той визира цялото човечество и аз го одобрих с цялата нужна отговорност - разяснява Джейсън. - Соня в действителност ще ми липсва, само че в случай че хората въпреки всичко съумеят да изградят колония на тази планета, това ще бъде значима победа за цялото човечество, което ще разшири границите си отвън рамките на Земята! "

Смелата астронавтка била подложена на офанзиви от сътрудници и познати поради решението й да си "зареже фамилията " и да се впусне в безразсъдна случка. Соня попадна в листата на 100-те топкандидати в плана "Марс уан " на холандеца Бас Лансдорп, в който се записаха 200 хиляди участници. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР