Американец подаде иск за компенсация в размер на 25 000

...
Американец подаде иск за компенсация в размер на 25 000
Коментари Харесай

Мъж внесе в съда жалба срещу вещица – не го отървала от проклятие

Американец подаде иск за отплата в размер на 25 000 $ против врачка, която не съумяла да смъкна проклинание от него.

Жител на щата Калифорния подал в съда тъжба против врачка, чиито услуги употребил. Мауро Рестрепо изискал 25 000 $ отплата за нанесени морални вреди, тъй като дамата не съумяла да скапе магията, което му направила някогашната му другарка, заяви Военновъздушни сили.
 Откриха скелет на момиче магьосница Откриха скелет на " момиче магьосница "
Италиански археолози откриха скелет на младо момиче, което е било изгорено и заровено в Средновековието като магьосница. Находката е напра...

Рестрепо разказал, че в брака му се появили проблеми и той решил да потърси помощта на врачка. Така в интернет той попаднал на София Адамс. В обявата пишело, че е „ лекар на науките по верен метод на живот “ и „ експерт по любовни въпроси “. 

По време на сеанса Адамс гледала на своя клиент на карти Таро, които посочили, че върху брака му има проклинание. Тя декларирала, че някогашната другарка на мъжа е поръчала на вълшебница да му бъде направена магия и в този момент той и околните му са обречени на злощастие. Веднага по-късно, тя го уверила, че против 5 000 $ ще може да се оправи със заклинанието.

Изплашеният мъж внесъл депозит от 1 000 $ и зачакал позитивна смяна в живота си. Това по този начин и не се случило: бракът му се разпаднал, а него траяли да го изтезават бодърствуване и безпокойствие. Тогава излъганият Рестрепо решил да се обърне към съда и да изиска да бъде заплатен морално и материално.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР