Американец от Калифорния бе шокиран, когато му бе върнат портфейл,

...
Американец от Калифорния бе шокиран, когато му бе върнат портфейл,
Коментари Харесай

Мъж получи портфейла си, който изгубил преди 53 години на Антарктида

Американец от Калифорния бе шокиран, когато му бе върнат портфейл, изгубен преди повече от 50 години на Антарктида, заяви Юнайтед прес интеренешънъл, представена от " Дарик ".

Пол Гришам от Сан Диего даже не помни, че е изгубил портфейл, до момента в който е служил като метеоролог към военноморските сили на Съединени американски щати на Антарктида през октомври 1967 година Но портмонето било намерено при разрушаването на постройката на станцията Макмърдо и се върнало при него.

Стивън Декато от Ню Хемпшър, който работел в организация, занимаваща се с проучвания на континента, описа, че някогашният му шеф се свързал с него преди месец с молба да спомага да се намерят притежателите на два портфейла, открити при разрушаването на станцията.

Дъщерята на Декато открила контакт с Брус Маккий от неправителствената организация " Indiana Spirit of '45 ". Оказало се, че Гришам е член на организацията за ветерани.

В единия открит портфейл били служебната брошура на Гришам от флота, шофьорската му брошура, данъчна декларация, рецепта за домакински ликьор, разписки за парични преводи на Гришам до брачната половинка му.

От неправителствената организация разгласили във Фейсбук фотоси на втория открит портфейл, който се оказал на Пол Хауърд, умрял през 2016 година Портмонето било изпратено на фамилията му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР