"Америка за България" и подобни структури хрантутят цигански фондация, те

...
"Америка за България" и подобни структури хрантутят цигански фондация, те
Коментари Харесай

Министър Каракачанов: Америка за България хрантути цигански фондации, те я крадат

"Америка за България " и сходни структури хрантутят цигански фондация, те пък им крадат парите, установи водачът на Вътрешна македонска революционна организация и боен министър Красимир Каракачанов в коридорите на Народното събрание.
Повод за заключението му стана желанието на представители на етноса да го дават под поради изявлението му за наглостта на ромите.
"Вчера излиза някакъв да ме дава под съд, Ачо циганина, подобен му е прякорът, снимал се с турското знаме и портрета на Ататюрк. Днес някакъв различен юноша щял да прави митинг и да ми желае оставката. Ами той е наказан 2013 година, че откраднал 18 хиляди лева от "Америка за България "! Ето кой ги храни. Те пък им крадат и парите ", възкликна вицепремиерът. "Америка за България и всякакви други структури такива хрантутят всякакви цигански фондации, те им крадат парите ", заключи Каракачанов.
"Всъщност къде отиват тия пари, милиарди, къде е това включване? ", попита той и заключи, че интеграцията освен у нас, само че и в Европа се е провалила. 834 деца са родени от малолетни родители през 2013 година, до момента в който през 2017 година са 3300 - 4 пъти повече ", цитира информация министърът. "Къде са всички тези правозащитници, хуманисти, непознати посланици, които пазят тези хора, които би трябвало да се интегрират? ", попита той и се съгласи, че и правораздаването е бездействало.
Каракачанов е решен да внесе за гласоподаване в Министерския съвет националната стратегия за консолидираното им, тъй като повече не можело да се отсрочва.
"Националната стратегия ще я внеса официално в Министерски съвет да бъде гласувана, повече не би трябвало да си затваряме очите ", зарече се той. Относно бутането на противозаконните постройки във Войводиново вицепремиерът прикани и останалите общини да си създадат стратегии за премахването на такива на тяхна територия. Попитан къде ще отидат хората, чиито къщи бутнаха, Каракачанов предложи да си наемат къщи, да работят, да си заплащат наема, налозите, тока, както вършат всички останали в страната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР