Америка е в рецесия, но някак си заради изборите не

...
Америка е в рецесия, но някак си заради изборите не
Коментари Харесай

Америка е в рецесия, а България в топ 3 по резерви в Европа | Е-кономика, 03.01.2023

„ Америка е в криза, само че някак си поради изборите не желаеха да го анонсират. Всички знаци, като безработица и банкрути стартират да светят в алено. Кривите на облигациите стартират да обръщат тренда, а когато това се случва, постоянно значи точно влизане в криза. “ – това споделя трейдърът Йордан Мицикулев.

Гостът разяснява и за какво макар енергийната рецесия, Европа като че ли се оправя с провокациите на зимата. Мицикулев разяснява и за какво страни като Китай стартират да купуват злато или други принадлежности:
Най-големите стопански системи са в патова обстановка. Най-големият проблем е, че доларът губи цената си като аварийна валута. През 2016 доларовите запасите на целия свят са били към 68% – през днешния ден те са 58%.
Йордан Мицикулев, трейдър

Според госта, за Европа и Америка е проблем, че стопанската система на Китай се чака да пораства, защото Поднебесната ще има потребност от запаси. За Мицикулев, ниските запаси на Съединени американски щати по отношение на Брутният вътрешен продукт значи, че мощната стопанска система на страната не е подплатена с нищо.

Повече по тематиката и целия диалог вижте в идващото видео:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР