Амбициозният тим на Краснодар излезе на второ място в руската

...
Амбициозният тим на Краснодар излезе на второ място в руската
Коментари Харесай

Очаквана победи прати Краснодар пред Зенит

Амбициозният отбор на Краснодар излезе на второ място в съветската Премиер лига, откакто победи с 3:1 Ростов в първия си формален мач за 2018 година. Фьодор Смолов още веднъж беше огромният воин за " жителите ". Руският национал означи два от головете, а точка на разногласието сложи Павел Мамаев. За Ростов се разписа Алексей Ионов от дузпа.

Краснодар стартира нападателно и още първоначално Виктор Клаесон пропусна чисто състояние след пас на Смолов. Гостите дадоха отговор с рисков удар на Александър Гацкан, само че като цяло рядко нападнаха до почивката. В 28-ата минута Смолов овладя топката, преодоля Евгений Макеев и безпроблемно прати кълбото във вратата, защитавана от Сергей Песяков.
В края на полувремето реферът Сергей Карасьов даде дузпа за Ростов за нарушаване на Роман Шишкин против Дмитрий Скопинцев. Наказателния удар извърши Алексей Ионов, който прати Андрей Синицин в противоположния ъгъл и изравни.

След почивката Краснодар напълно доминираше и относително бързо си върна преднината в резултата. В 60-ата минута " биковете " също получиха дузпа и Смолов се разписа за 2:1. Направените смени не помогнаха на Ростов да се добере до точката, а в 89-ата минута Павел Ммамаев вкара трети гол за домакините.
Всё! Есть юбилейная сОтая победа «Краснодара» в РФПЛ! Дубль Федора Смолова и гол Павла Мамаева оформили для «горожан» первые три очка в этом календарном году! Поздравляем команду и болельщиков с этой победой, которая разрешила «быкам» перебраться на второе место в таблице РФПЛ. pic.twitter.com/y2DclkocgW
— FCKrasnodar (@FCKrasnodar) 3 март 2018 година Дебют за Краснодар направи привлеченият от Зенит Олег Шатов. Отборът на Игор Шалимов към този момент е в серия от 4 победи и събра 39 точки, а в идващия кръг гостува на Динамо (Москва).

Новият треньор на Ростов Валерий Карпин може да е удовлетворен от играта на отбора си единствено до почивката. Ростовчани са 9-и в класирането с актив от 25 точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 21 кръг, събота 3 март  Краснодар 3:1краен резулат  Ростов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР