Амбициозната изпълнителка Eмаза Гибсън твърди, че мултиплатиненият певец Джейсън Деруло

...
Амбициозната изпълнителка Eмаза Гибсън твърди, че мултиплатиненият певец Джейсън Деруло
Коментари Харесай

Джейсън Деруло е обвинен в сексуален тормоз от певица

Амбициозната изпълнителка Eмаза Гибсън твърди, че мултиплатиненият артист Джейсън Деруло я е примамил в нещо, което е изглеждало като мечтана договорка за запис през 2021 година

След това той я е притискал да купонясва, отправял е " експлицитни "  искания за секс, нападателно я е ругаел до степен, че тя се е разплакала и най-накрая е оттървал от нея, тъй като тя отхвърлила неговите препложения. Тово се твърди в ново дело, заведено в четвъртък в Лос Анджелис, написа американското авторитетно издание Rolling Stone.

Гибсън споделя, че в този момент страда от посттравматично стресово разстройство. Нейната тъжба показва мениджъра на Деруло, неговия звукозаписен лейбъл " Future History и Atlantic Records ", друга страна по контракта на Гибсън, като съответници. Тя твърди, че те са разрешили злоупотребата и не са създали нищо, когато договорът й е бил преустановен без пояснение на 6 септември 2022 година.

" Потърсих помощ и не я получих. Това беше най-страшното през цялото време. Агресиите, които той насочваше към мен. Чувствах се толкоз несигурна, че трябваше да привлека към всичко това родителите си ", споделя 25-годишната Гибсън.

Представители на Деруло и Atlantic не дадоха отговор незабавно на настояванията за коментар. RCA Records, поделение на Sony Music, разказано в делото като сътрудник във Future History, отхвърли коментар. 

В жалбата от 30 страници, получена от Rolling Stone, Гибсън твърди, че Деруло за първи път се е свързал с нея през август 2021 година и е споделил, че желае да я трансформира в центъра на взаимно начинание с Atlantic, включващо " голям брой музикални албуми ". Тя твърди, че по време на записваща сесия през ноември 2021 година Деруло й е споделил, че в случай че желае да бъде сполучлива в " този бизнес ", от нея " ще се изисква "  да даде единодушие за секс и приложимост на кокаин.

" Начинът и моментът на такова изказване значат, че Деруло е претендирал полови дейности от ищеца, с цел да може Деруло да извърши ролята си на неин наставник, началник и музикален помощник ", се показва в делото. " Това категорично искане за секс в подмяна на триумф беше подсилено от последващото държание на Деруло ", написа в него.

Според Гибсън Деруло неведнъж я канил на вечеря и я притискал да пие. Тя споделя, че той е спрял да провежда участия за нея, когато тя се е отдръпнала. Твърди се, че на среща на 18 ноември 2021 година в Ню Йорк, с цел да покаже музиката си пред ръководители на Atlantic, Деруло я изненадал, като я оставил сама в стая с друга жена, която показала, че има полова връзка с R&B изпълнителя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР