Амбициите на Италия за силно представяне на Купа Дейвис“ понесоха

...
Амбициите на Италия за силно представяне на Купа Дейвис“ понесоха
Коментари Харесай

Матео Беретини няма да играе на Купа „Дейвис“


Амбициите на Италия за мощно показване на Купа „ Дейвис “ понесоха доста сериозен удар. Една от звездите на „ адзурите “ – Матео Беретини, заяви, че няма да може да вземе присъединяване във финалния шампионат в Малага. Причината е травмата в крайници, която го изтезава от конкуренцията в Неапол насам. Миналогодишният финалист на Уимбълдън обаче съобщи, че макар контузията ще пътува за Испания, с цел да окаже морална поддръжка на своите съонародници.

„ Здравейте, другари. За страдание няма да бъда възобновен от травмата си за Финалите на Купа „ Дейвис “. Лекарите са на мнение, че към момента не съм в положение да играя на върха на опциите си поради травмата в крайници, която получих в Неапол. Новината е доста тежка, защото за мен няма по-голяма чест от това да играя за Италия. Въпреки това ще пътувам за Малага, с цел да поддържа тима по всеки вероятен метод “ – написа Беретини в Instagram.

Все още не е ясно кой ще размени международния №16 в състава на италианците. Останалите избраници на капитана Филипо Воландри все още са Лоренцо Музети, Лоренцо Сонего, Фабио Фонини и Симоне Болели.

В Неапол Беретини се контузи на полуфинала, само че все пак доближи до мача за трофея. Там обаче римлянинът не съумя да се опълчи на Лоренцо Музети и загуби с 6-7(5), 2-6.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР