Amazon спира функцията си за пазаруване преди много купувачи дори

...
Amazon спира функцията си за пазаруване преди много купувачи дори
Коментари Харесай

Amazon спира функция за онлайн пазаруване

Amazon стопира функционалността си за извършване на покупки преди доста купувачи даже да са имали опция да го употребяват. Известен като Amazon Spark този инструмент за извършване на покупки бе основан преди две години, с цел да разреши на потребителите да преглеждат продуктите на Amazon по-лесно.

Функцията Spark беше налична единствено за членовете на Amazon Prime. Една от главните аргументи да бъде отстранена от уеб страницата и приложението на Amazon бе фактът, че Instagram също разкри сходна конкурентна функционалност за извършване на покупки. Тя разрешава на потребителите на обществената медия да пазарят непосредствено в приложението Instagram Checkout. Анализатори предвиждат, че Checkout ще бъде толкоз сполучливо, че ще генерира доходи от 10 милиарда $ през 2021 година. За разлика от Instagram, където хората следват своите другари, ползи, обичани марки, както и хората, които ги въодушевяват, Spark беше фокусиран върху извършването на покупки и продажбата.

"Spark не е липсващ напълно, променихме името на #FoundItOnAmazon, с цел да отразим етикета, който авторитетните хора употребяват в обществените медии, с цел да споделят своите чудесни находки с други хора, " съобщи представител на компанията в изказване на GeekWire. Новият уебсайт, към който се пренасочват потребителите на Spark е сходна услуга, фокусирана върху изображения с фешън и домакински фон.

През последните месеци Amazon усилва напъните си, с цел да бъде одобряван като фешън дестинация за извършване на покупки. Компанията пусна нови частни марки, инициира Prime Wardrobe услугата "опитайте преди да купите " и неотдавна показа новата си фешън самодейност The Drop, в която се включиха редица фешън икони за основаване на изключителни сбирки за уеб страницата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР