Amazon предлага услуги, свързани със здравето чрез марката Halo, като

...
Amazon предлага услуги, свързани със здравето чрез марката Halo, като
Коментари Харесай

Amazon ще прекрати дейността на Halo през юли

Amazon предлага услуги, свързани със здравето посредством марката Halo, като пусна и няколко продукта, в това число фитнес тракери и тракери за сън, които са част от продуктовата гама на компанията.

Сега компанията афишира, че стопира здравните услуги на Halo на 31 юли тази година, което значи, че всички устройства на Halo ще спрат да работят от 1 август.

Тези устройства действаха с абонамент за Halo – услуга, позволяваща на потребителите да наблюдават здравето си и да употребяват данните си, с цел да водят по-добър метод на живот. Компанията към този момент е премахнала страниците за устройствата и абонаментите на Halo.

Amazon споделя, че потребителите на устройства Halo ще могат да изтеглят своите данни до 1 август. На този ден компанията ще изтрие всичко от своите сървъри. Вече не се продават три продукта Halo и Amazon възнамерява да редуцира елементи от екипа на Halo.

Компанията оповестява, че ще възвърне напълно покупките, направени през предходните 12 месеца на Amazon Halo View, Amazon Halo Band, Amazon Halo Rise и каишките за аксесоари на Amazon Halo. Освен това всички неизползвани предплатени абонаментни такси за Halo също ще бъдат възобновени.

Amazon поучава клиентите на Halo да рециклират устройствата и аксесоарите на Halo посредством програмата им за преработване и прибавя, че компанията ще покрие разноските, свързани с доставката и преработването.

Първото устройство в тази серия беше пуснато през 2020 година, а точно Halo Band. Когато устройството беше пуснато на пазара, съперниците му като Fitbit, Samsung и Apple към този момент бяха почнали да оферират устройства с по-разширени функционалности като ЕКГ, да вземем за пример. Последваха още няколко устройства, в това число Halo View през 2021 година и неотдавна бе пуснато Halo Rise, безконтактно устройство за следене на съня.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР