Амал Клуни, съпругата на холивудския актьор Джордж Клуни, стана известна

...
Амал Клуни, съпругата на холивудския актьор Джордж Клуни, стана известна
Коментари Харесай

Амал разкри първите думи на близнаците Ела и Александър

Амал Клуни, брачната половинка на холивудския артист Джордж Клуни, стана известна освен като жена на звезда, само че и с това, че е почитан юрист по интернационално право, а към този момент е и фешън икона.

40-годишната британка с ливански корени дава първото си по-сериозно изявление, откогато се омъжи за Джордж и откогато двамата станаха родители на близнаци предишното лято.

Амал споделя в новия брой на списание Vogue, че връзката ѝ с Клуни стартира, откакто тя се среща на празненство в неговата къща край езерото Комо, Италия през 2013 година След това двамата си разменят имейли, като Джордж се преструва, че се нуждае от правна помощ.

Амал признава, че го е харесвала още преди първата им публична среща, която се състояла в един от най-хубавите лондонски заведения за хранене. Тя споделя, че съвсем се е била отказала от концепцията за обич и майчинство, преди да срещне артиста.

Тя споделя: „ Бях на 35 години, когато срещнах Джордж. Преди това не бях подготвена, нито пък се вълнувах от концепцията да се омъжа и да имам семейство. “

Адвокатката, която е и запалена активистка за правата на индивида, споделя, че първите думи на близнаците Ела и Александър, които се родиха през юни 2017-а са „ Мама “ и „ Дада “.

Самият Джордж споделя за невероятната си брачна половинка следното пред Vogue: „ Тя е експертът, а аз – дилетантът. Тя прави своята работа по-добре от всеки различен, който съм виждал. “

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР