Аллах да вкара починалите в рая!, написа собственикът на туристическата

...
Аллах да вкара починалите в рая!, написа собственикът на туристическата
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Собственикът на Беса транс пътувал в един от автобусите, връщащи се от Истанбул

" Аллах да вкара умрелите в парадайса! ", написа притежателят на туристическата компания " Беса транс " Беким Хаджиу, чийто рейс катастрофира на Автомагистрала " Струма ".

От написаното излиза наяве още, че самият той е бил част от една от туристическите групи, отпътували за Истанбул, оповестява Българска национална телевизия.

" Аллах да изпрати в парадайса починалите. По-скорошно излекуване на ранените. Тези думи изказвам със страдание и засегнато сърце. Те бяха част от нашето семейство, тъй като постоянно, когато сме пътували, считахме пасажерите за част от нашето семейство. Четири дни бяхме дружно в и тогава разбрах, че множеството от тях и преди са пътували с нас на екскурзии с рейсове ", написа Хаджиу.
свързани новини2866на 26.11.20215372на 24.11.2021
При злополуката на 23 ноември починаха 45 души, а други 7 бяха ранени. Преди няколко дни министерството на превоза лиши лиценза на компанията заради груби нарушавания в работата ѝ.

Катастрофиралият рейс не е имал позволение за осъществяването на интернационален превоз, а дежурните митничари на границата не са го ревизирали, тъй като " системата е работила постепенно ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР