Алисия сама потвърди новината, че е разделена с Жоро Бирмата.

...
Алисия сама потвърди новината, че е разделена с Жоро Бирмата.
Коментари Харесай

Алисия потвърди, че е разделена с Бирмата

Алисия сама удостовери новината, че е разграничена с Жоро Бирмата. По време на присъединяване чалгарката прикани младите да се радват на свободата си и да не се обвързват непременно, тъй като другите по този начин вършат и даде за образец себе си, написа в. "България през днешния ден ".

"Аз се усещам доста добре сама, оценявам свободата си ", призна изпълнителката, за която от няколко месеца настойчиво се приказва, че няма мъж до себе си.

Алисия изживяваше бурна обич с предприемача Георги Станоев, преди полицията да подгони цялата му пернишка фамилия. Предполага се, че Бирмата е в чужбина и по тази причина е безусловно невероятно да се вижда с певицата. Алисия е решила, че сериозното състояние може да се отрази на кариерата и фамилията й е прекъснала всевъзможни взаимоотношения с младия милионер.

Докато беше във връзка, фолкаджийката беше много въздържана по време на участия и не си позволяваше произволи. Напоследък ситуацията е радикално друго - Алисия се прегръща с мъже, прави си селфита с тях и не дава тип на обвързана жена, чийто мъж я чака у дома след работа. В създалата си обстановка младите ухажьори получават храброст и настъпват към 35-годишната певица, която с усмихва приема напъните им да я впечатлят. Само преди няколко месеца това беше изцяло невероятно, защото Станоев е прочут с голямата си ревнивост, която демонстрираше на обществени места по време и на предходната си връзка - с фолкпевицата Преслава. Скандалите и физическите саморазправи в нощни заведения не са му непознати и приятелките му на няколко пъти пропищяха от него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР